Peis/ovn og Piper

PEIS/OVN OG PIPER

Vi designer og installerer et bredt spekter av peisløsninger, fra tradisjonelle åpne ildsteder til moderne gass- og elektriske peiser. Vårt team tilbyr fullstendig tilpassede design som komplementerer ditt hjem og livsstil, sikrer effektiv varmedistribusjon, og forbedrer rommets estetikk.

Hva kan vi hjelpe deg med?

KOMPETANSEOMRÅDER

Mur

Vi tilbyr murertjenester som kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne teknikker for å skape solide og estetisk tiltalende strukturer. Vår erfaring sikrer varighet og kvalitet.

Flis

Vårt flisarbeid omfatter alt fra kjøkken og bad til offentlige rom. Vi legger vekt på nøyaktig utførelse og detaljer, og bruker kun materialer av høy kvalitet.

Naturstein

Vi er eksperter på naturstein, en tidløs favoritt for både interiør og eksteriør. Vår kunnskap garanterer et naturlig og holdbart resultat som forbedrer ethvert område.

Peis

Skreddersydde peisløsninger som skaper kos og varme i hjemmet. Vi designer og installerer peiser som ikke bare varmer, men også fungerer som et sentralt estetisk element.

Bad og våtrom

Spesialiserte på bad og våtrom, vi sørger for at ditt prosjekt møter alle krav til vanntetthet og design. Vi leverer funksjonelle og vakre løsninger.

Pipe Rehabilitering

Vår pipe rehabiliteringstjeneste sikrer at din skorstein fungerer sikkert og effektivt. Vi adresserer alle problemer for å forlenge pipens levetid og funksjonalitet.